30%
  • Modo de uso
  • Utilitzar al matí i a la nit:

     

    1. Aplicar una petita quantitat al palmell de la mà, afegir una mica d'aigua i ensabonar durant uns segons fins que es produeixi una lleugera escuma.

    2. Aplicar amb els dits sobre la cara i fregar suaument, evitant el contorn d'ulls.

    3. Aclarir amb aigua tèbia.

  • Beneficios
  • 1. Neteja la pell en profunditat, gràcies al carbó actiu i als seus ingredients detergents naturals sense sulfats.

     

    2. Ajuda a retirar la brutícia dels porus i a reduir els punts negres.

     

    3. Equilibra la pell i ajuda a regular la producció de sèu gràcies a la niacinamida, reduint els inconvenients derivats d'una pell grassa, com l'acne i les impureses.

  • Ingredientes principales
  • Cocamidopropyl Betaine: Surfactant amfotèric, tensioactiu, derivat de l'oli de coco, que pertany a la família de les betaïnes. Netegen sense ressecar, potencien la formació d'escuma, presenten una baixa irritabilitat i redueixen possibles irritacions d'altres surfactants, per això s'utilitzen fins i tot en cosmètics per a nadons.

     

    Niacinamida: És un derivat de la vitamina B3, que regula la producció de sèu i pot ajudar a matificar la zona T. A més, la vitamina té un efecte antibacterià i ajuda a desenvolupar una pell més suau amb significativament menys impureses. Té propietats antioxidants i protegeix la pell dels radicals lliures. Això prevé l'envelliment prematur de la pell. La substància també estimula la producció de lípids i la formació de col·lagen i elastina del cos.

     

    Affipore: És un actiu que s'obté a partir de les fulles de Barosma betulina, una espècie d'arbust pertanyent a la família de les rutàcies, nativa de les muntanyes de baixa alçada de l'oest sud-africà. Equilibra la secreció sebàcia fent que tots els signes d'una pell grassa millorin, reduint la grandària dels porus facials dilatats i visibles, difuminant les brillantors i eliminant l'aspecte i tacte oliós i brillant.

     

    Extracte de Farigola: L'extracte de farigola s'utilitza en cosmètica principalment per embellir la pell, eliminant tot tipus d'imperfeccions i irregularitats. Té una efectivitat provada per combatre el bacteri que causa l'acne.

     

    Carbó Actiu: El carbó vegetal es forma quan la fusta és escalfada en absència d'aire; quan s'obté en un laboratori especialitzat per augmentar el seu poder d'absorció es diu "carbó activat". Aporta lluminositat, al netejar en profunditat la pell i igualar la superfície cutània, revelant una pell més llisa i lluminosa.

     

    Àcid Cítric: L'àcid cítric és un àcid orgànic feble que es troba en fruites com llimones o taronges. L'Àcid Cítric ajuda a ajustar l'equilibri del pH i així protegir la microbiota de la pell. A més, regula i manté la hidratació i l'elasticitat de la pell i té un gran poder antioxidant.

  • Lista de ingredientes
  • Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Niacinamide, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Barosma Betulina Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Parfum, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate.

    Utilitzar al matí i a la nit:

     

    1. Aplicar una petita quantitat al palmell de la mà, afegir una mica d'aigua i ensabonar durant uns segons fins que es produeixi una lleugera escuma.

    2. Aplicar amb els dits sobre la cara i fregar suaument, evitant el contorn d'ulls.

    3. Aclarir amb aigua tèbia.

    1. Neteja la pell en profunditat, gràcies al carbó actiu i als seus ingredients detergents naturals sense sulfats.

     

    2. Ajuda a retirar la brutícia dels porus i a reduir els punts negres.

     

    3. Equilibra la pell i ajuda a regular la producció de sèu gràcies a la niacinamida, reduint els inconvenients derivats d'una pell grassa, com l'acne i les impureses.

    Cocamidopropyl Betaine: Surfactant amfotèric, tensioactiu, derivat de l'oli de coco, que pertany a la família de les betaïnes. Netegen sense ressecar, potencien la formació d'escuma, presenten una baixa irritabilitat i redueixen possibles irritacions d'altres surfactants, per això s'utilitzen fins i tot en cosmètics per a nadons.

     

    Niacinamida: És un derivat de la vitamina B3, que regula la producció de sèu i pot ajudar a matificar la zona T. A més, la vitamina té un efecte antibacterià i ajuda a desenvolupar una pell més suau amb significativament menys impureses. Té propietats antioxidants i protegeix la pell dels radicals lliures. Això prevé l'envelliment prematur de la pell. La substància també estimula la producció de lípids i la formació de col·lagen i elastina del cos.

     

    Affipore: És un actiu que s'obté a partir de les fulles de Barosma betulina, una espècie d'arbust pertanyent a la família de les rutàcies, nativa de les muntanyes de baixa alçada de l'oest sud-africà. Equilibra la secreció sebàcia fent que tots els signes d'una pell grassa millorin, reduint la grandària dels porus facials dilatats i visibles, difuminant les brillantors i eliminant l'aspecte i tacte oliós i brillant.

     

    Extracte de Farigola: L'extracte de farigola s'utilitza en cosmètica principalment per embellir la pell, eliminant tot tipus d'imperfeccions i irregularitats. Té una efectivitat provada per combatre el bacteri que causa l'acne.

     

    Carbó Actiu: El carbó vegetal es forma quan la fusta és escalfada en absència d'aire; quan s'obté en un laboratori especialitzat per augmentar el seu poder d'absorció es diu "carbó activat". Aporta lluminositat, al netejar en profunditat la pell i igualar la superfície cutània, revelant una pell més llisa i lluminosa.

     

    Àcid Cítric: L'àcid cítric és un àcid orgànic feble que es troba en fruites com llimones o taronges. L'Àcid Cítric ajuda a ajustar l'equilibri del pH i així protegir la microbiota de la pell. A més, regula i manté la hidratació i l'elasticitat de la pell i té un gran poder antioxidant.

    Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Niacinamide, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Barosma Betulina Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Charcoal Powder, Propylene Glycol, Parfum, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate.

    Opinions dels clients

    Según 3 reviews ¡Escribe tu opinión!
    ×
    ¡10% DE DESCUENTO EN TU PRIMERA COMPRA CON EL
    CÓDIGO KRIIM10!