30%
  • Beneficios
  • Sense SLS, SLES ni conservants artificials. Està compost per oli de coco que té propietats hidratants i nutritives. A més a més, aporta brillantor i suavitat, sense deixar el cabell gras. Protegeix la fibra capil·lar i el cuir cabellut, mantenint-lo sa. Condiciona el cabell i aporta brillantor. Està ideat pel cabell sec, amb una formulació més delicada que els altres xampús sòlids.

     

    Amb una aplicació lleugera s'aconsegueix una potent i eficaç escuma.

     

    El seu envàs està fet de paper biodegradable amb el que el fa un xampú sense plàstic i zero waste.

  • Ingredientes principales
  • Sodium Coco Sulfate: El SCS (Sodium Coco Sulfate) és un tensioactiu aniònic derivat de l'oli de coco permès en cosmètica natural per ECO-CERT i BDIH. És ideal per a formulacions suaus com xampús en barra o xampús sòlids i altres productes casolans de bany o dutxa.

     

    Oli de Coco: L'ús de l'oli de coco al cabell ajuda a reduir la pèrdua de proteïna del cabell, tant danyat com intacte. Ric en àcid làuric, l'oli de coco ajuda a prevenir la pèrdua de proteïnes i a enfortir el cabell. També aporta propietats acondicionadores i hidratants.

  • Modo de uso
  • Posar la pastilla de xampú sòlid en contacte amb l'aigua o fregar-la directament contra el cabell mullat fins a generar escuma. A continuació, fer un suau massatge al llarg de tot el cuir cabellut. Esbandir i aclarir amb aigua tèbia o freda per activar la circulació sanguínia i tancar la cutícula del cabell, aportant més brillantor.

  • Lista de ingredientes
  • Sodium Coco Sulfate, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Parfum, Coumarine.

    Sense SLS, SLES ni conservants artificials. Està compost per oli de coco que té propietats hidratants i nutritives. A més a més, aporta brillantor i suavitat, sense deixar el cabell gras. Protegeix la fibra capil·lar i el cuir cabellut, mantenint-lo sa. Condiciona el cabell i aporta brillantor. Està ideat pel cabell sec, amb una formulació més delicada que els altres xampús sòlids.

     

    Amb una aplicació lleugera s'aconsegueix una potent i eficaç escuma.

     

    El seu envàs està fet de paper biodegradable amb el que el fa un xampú sense plàstic i zero waste.

    Sodium Coco Sulfate: El SCS (Sodium Coco Sulfate) és un tensioactiu aniònic derivat de l'oli de coco permès en cosmètica natural per ECO-CERT i BDIH. És ideal per a formulacions suaus com xampús en barra o xampús sòlids i altres productes casolans de bany o dutxa.

     

    Oli de Coco: L'ús de l'oli de coco al cabell ajuda a reduir la pèrdua de proteïna del cabell, tant danyat com intacte. Ric en àcid làuric, l'oli de coco ajuda a prevenir la pèrdua de proteïnes i a enfortir el cabell. També aporta propietats acondicionadores i hidratants.

    Posar la pastilla de xampú sòlid en contacte amb l'aigua o fregar-la directament contra el cabell mullat fins a generar escuma. A continuació, fer un suau massatge al llarg de tot el cuir cabellut. Esbandir i aclarir amb aigua tèbia o freda per activar la circulació sanguínia i tancar la cutícula del cabell, aportant més brillantor.

    Sodium Coco Sulfate, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Parfum, Coumarine.

    Opinions dels clients

    Según 17 reviews ¡Escribe tu opinión!
    ×
    ¡10% DE DESCUENTO EN TU PRIMERA COMPRA CON EL
    CÓDIGO KRIIM10!