New In! Raw Argan Oil

New In! Raw Argan Oil

Antisèptic, antifúngic, altament hidratant i ideal per a prevenir les estries. Desvetllem les múltiples propietats beauty del nostre nou oli d'argan.

D'on prové

A l'premsar els grans de l'arbre d'argan s'obté l'oli amb aquest mateix nom. Un ingredient conreat al Marroc i molt valorat en la indústria de la bellesa que es converteix en l'estrella de l'Raw Argan Oil, el nou llançament de la marca Khoi.

Quines propietats té

Aquest oli es conserva en cru i sense filtrar perquè així mantingui totes les seves vitamines, antioxidants i compostos reparadors. El resultat és un producte 100% natural que nodreix en profunditat sense generar barbs (la eflorescència primària de l'acne) pel que és adequat per a una pell greix o propensa a l'acne. A més, té propietats antisèptiques i antifúngiques i presumeix d'un efecte curatiu ajudant a eliminar i prevenir l'aparició d'estries.

View this post on Instagram

A post shared by Kriim Natural Cosmetics® (@kriimco) on Aug 4, 2020 at 06:01 PDT

Quina és la seva formulació

Més enllà de l'argània Kernel Oil (comunament conegut com a oli d'argan) la vostra llista INCI inclou Limonene, Myrcene i Lavandula Angustifolia Oil. Una combinació d'ingredients naturals i que, gràcies a les proporcions adequades, aconsegueix mantenir l'eficàcia que caracteritza a tota la gamma.

Com treure-li el màxim partit

Aquest oli és conegut per les seves aplicacions tant en la cuina com en la cosmètica. En els dos àmbits és important saber com utilitzar-lo per obtenir el major benefici possible.

En el cas de Raw Argan Oil, es pot incloure en la rutina de bellesa diària. És tan senzill com abocar una petita quantitat de producte sobre el palmell de les mans i, a continuació, realitzar un petit massatge al coll, la cara i les puntes de cabells. En el cos és aconsellable aplicar-lo sobre cicatrius, estries i zones seques o amb signes de descamació.

T'atreveixes a provar-ho?


←  Tornar a Novetats